Pre vaše pohodlné používanie nášho e-shopu potrebujeme súhlas so spracovaním súborov cookies. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Rozumiem".
Tu si môžete upraviť cookies podľa vlastných preferencií
Potrebujeme váš súhlas so spracovaním súborov cookies, aby sme vám mohli zobrazovať informácie v súlade s Vašimi záujmami.
Prvotriedne návnady a nástrahy, ktoré potešia každého správneho rybára a zaistia mu kapitálne úlovky. To všetko nájdete v elegantnom šesťuholníkovom boxe Giftboxeo so symbolom štvorlístka, ktorý, ako je známe, prináša šťastie. A kto by k darčeku nechcel dostať aj dávku šťasteny?
Jedná sa o unikátne dizajnové darčekové balenie s krásne farebným povrchom.
Všetky výrobky v Giftboxeo patria k špičke vo svojej kategórii a prinesú oslávencovi veľkú radosť.
Darčekový box môžete personalizovať pridaním vlastnej fotografie v tvare šesťuholníka na vnútorné veko Giftboxeo, ktorú si oslávenec môže potom ľahko vystaviť.
Giftboxeo je možné po rozbalení ďalej používať ako krásny a praktický úložný priestor.
Pri objednaní v PO-ŠTV do 13:00 (GLS, Packeta do 16:00 hod.) vám Giftboxeo doručíme do 2. dňa.
Feeder pelety – s touto nástrahou je možné dosiahnuť maximálne rýchly efekt pri love kaprovitých rýb. Anízová zálievka, v ktorej sú tieto pelety naložené, je pre kaprov spestrením bežného „denného menu“.
Absolute Power – univerzálna nástraha, s ktorou neurobíte chybu. Jej prednosťou nie je len chuť a vôňa, ale aj výrazná farba.
Extruda – kombinácia sladkej jahody a mäsovej ryby je zárukou zvýšeného záujmu všetkých vodných živočíchov. Extrudu odporúčame napichovať na háčik tak, že bude jeho špička mierne vykukovať.
Ryžové pufiny – nástraha z ryže, ktorú ryby vyhľadávajú hlavne v čase obeda.
Kukuričné pufiny – kukuričný extrudát uprednostňujú ryby hlavne na raňajky. Táto nástraha je preto vhodná hlavne pre tých, ktorí chodia loviť ryby na svitaní.
Pšeničné pufiny – vysoký obsah lepku, ktorý na háčik prilepí aj toho najväčšieho kapra. ;-)
Kapor cibulár na pive – doprajte si riadne nakorenené porcie kapra na cibuľke, zaliate pivným mokom a všetko zvoľna pečené, až sa pivo takmer vyvarí. Svalových kostí, tzv. vidličiek, sa báť nemusíte, sú zmäknuté a rozpadajú sa podobne ako u sardiniek v oleji. Bez lepku.