Veľa chutí na tanieri
Tieto dobroty sa perfektne hodia k mäsu. Skvele dochutené a poctivo spracované čatní, ajvar alebo trapistická horčica sa stanú vašimi vernými spoločníkmi na každom prestrenom stole. Môžete sa tešiť na veľa výnimočných kombinácií.
Cibuľové čatní – úplne jedinečná studená dochucovacia omáčka, ktorá je sladkokyslá a zároveň jemne pikantná. V gastronomicky vyspelých krajinách je tento výrobok známy ako cibuľová marmeláda. Výborný doplnok ku konzumácii diviny a skvele chutí aj na hriankach či k syrom. Bez chemických konzervantov sa tento produkt vyrába šetrne v Českej republike.
Pomazánka z pečených paprík a baklažánu Ajvar Mamas 290 g – tradičný tzv. "srbský kaviár" od výrobcu z Macedónska, ktorého základ tvoria papriky a baklažán tej najvyššej kvality.
Jemná trapistická horčice 190 g - výrazná a jemne korenistá horčica, vyrábaná podľa tradičnej francúzskej receptúry za použitia prvotriednych surovín. Trapistická horčica sa odlišuje svojou výraznou a jemne korenenú chuťou, ktorú odporúčame podávať k bielemu mäsu, rybám, hydine a najrôznejším druhom údenín.